Lapin Alueteatteri kiertueella: Eila, Rampe ja Likka

Helmikuu 26. 19:00
Sijainti: Sallan koulukeskus, Kuusamontie 65

Eila, Rampe ja Likka

Tämä on viimeinen kuulutus Finnairin lennolle AY 1869 Marmarikseen. Tamperelaisperhe Eila, Rampe ja Likka suunnistavat koneeseen. Rampe ja Likka ovat yllättäneet Eilan matkalipuilla Turkkiin, koska pian on Eilan 70-vuotispäivä. 

Tytär Likka on kolmekymppinen taivaanrannanmaalari, kenen lie geenit saanut. Eila toivoo Likan löytävän kesäheilan, ettei jää luu käteen, kun valikoi liian kauan. Eila on järjestyksen ihminen, kulkee valtavirrassa ja antaa napakkaa kommenttia elämänpiirinsä tavoista. Eila ei halua, että hänen syntymäpäivistään kohistaan. Sisuksissa kuitenkin palaa pieni roihu katselemaan maailmaa, haihattelemaan haaveeksi jääneestä näyttelijänurasta tai lähtemään edes Pyynikin näköalatorniin munkkikahveille. Mutta Rampe on sellainen kotimies. Hänelle kahvi on kahvia, joi sen sitten kotona tai ravintolassa.

Rampella haluaisi lueskella ja antaa ajatuksen kulkea mutta ei ole hetkenkään rauhaa, kun Eila aina käskee johonkin. Helpommalla pääsee, kun tottelee ja säästää syvällisemmät keskustelut hetkiin Likan kanssa. 

Eila, Rampe ja Likka ovat Sinikka Nopolan kotoisan draamakomedian hahmoja, joiden mukana käydään mökillä ja irrotellaan Marmariksella. Matkailu tuo elämään mausteita itse kullekin, romanttisia tai opettavaisia. Komedia nähdään Rovaniemen Teatterin vinttinäyttämö Kerolla ja Lapin kiertueella. Sen seurassa saat nauraa suomalaisuudelle, elämänkumppaneillesi ja vähän itsellesikin.

Lipunmyynti ennen esitystä 17/10€.

« Takaisin etusivulle